Afterski och Supé efter Årefjällsloppet!

Vinn startplats till 2018 och en plats på Supén!

Efter Årefjällsloppet finns det möjlighet till både Afterski och Supé för den som vill njuta lite extra av helgen. Afterskin är på Parkvillan, precis nedanför Åre Torg där bussarna lämnar av deltagarna. Här är vi igång mellan 15.00-18.00, lyssnar till musik och träffar likasinnade. Parkvillan kan erbjuda 14 olika fatöl i baren och drygt 100 olika sorter på flaska. Självklart finns det även alkoholfria alternativ. Bland de som besöker Afterskin lottar vi även ut två gratis startplatser till Årefjällsloppet 2018!

Efter Afterskin är det dags för Supé på Åre Hyddan! Belägen vid kanten av Stjärnbacken med gångavstånd från Åre Torg erbjuds det en trerätters supé med dryckespaket. Fördrinken serveras 19.30 och supén börjar kl 20.00. Vi lottar ut två platser till Supén (dryck ingår ej) bland deltagarna som hämtar ut sin nummerlapp. Håll utkik i din startpåse efter en mössa från Åre Hyddan!

Platserna till Supén är begränsade med sista anmälan onsdag morgon. Anmäl dig till bjorn@arehyddan.se med namn, mobilnummer, antal i sällskapet samt ev. allergi.

Menyn som serveras kommer passa perfekt efter Årefjällsloppet!
- Fördrink på utealtanen.
- Rökt älgstek med en sallad på murklor och broccoli. Serveras med en portvinreduktion. (1 gl. utvalt vin)
- Choklad & chipottlebakad högrev med Karljohanssvamp, rostad mandelpotatis och tillbehör (1 gl. utvalt vin).
- Vaniljglass med varma hjortron samt chokladkrisp. (1 gl. utvalt vin)
- Kaffe

Hälsningar från Årefjällsloppet!